Sjöströms Entreprenad AB

Renovering & snickeri i Stockholm och Uppsala

Inredningssnickeri, måleri och invändig renovering

Sjöströms Entreprenad AB erbjuder stora som små uppdrag inom invändig renovering, måleri och inredningssnickeri i Stockholm och Uppsala med omnejd. Tänk på att använda ROT-avdraget och få skatterabatt på arbetskostnaden vid renovering av villan eller fritidshuset. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

sjostromsentreprenad i Rosersberg, SE på Houzz

Compact living - 3 rum i ett

Gå en virtuell rundtur i ett av våra renoveringsprojekt

Referensbilder

Nedan finns bilder från utförda snickeri och renoveringsuppdrag. Klicka på bilderna för större storlek och mer information. Kontakta oss gärna för offert eller mer information!

Compact Living -  3 rum i ett Compact Living -  3 rum i ett Detaljbild spotlights Detaljbild spotlights Detaljbild spotlights Soffbord Badrumsrenovering - före och efterbilder. Takläggning, nytt glasparti och byggnation av större altan i två nivåer Takläggning, nytt glasparti och byggnation av större altan i två nivåer Trapprenovering före Trapprenovering efter Infälld garderob med skjutdörrar - före Infälld garderob med skjutdörrar - arbete pågår Infälld garderob med skjutdörrar - efter Byggnation av gym - före Tillbyggnad av gym - efter Köksrenovering Köksrenovering Sjöströms Entreprenad Sjöströms Entreprenad Sjöströms Entreprenad Sjöströms Entreprenad Sjöströms Entreprenad Byggnation av trappräcke Byggnation av trappräcke Byggnation av trappräcke Byggnation av trappräcke Exempel på inredningssnickeri, byggnation av vägg specialanpassad för en gymmaskin Exempel på inredningssnickeri, byggnation av vägg specialanpassad för en gymmaskin Byggnation och montering av väggmonterat bord i ek Byggnation och montering av väggmonterat bord i ek Byggnation och montering av hylla i ek Byggnation och montering av hylla i ek Byggnation och montering av hylla i ek jquery lightbox zoomby VisualLightBox.com v6.1